54 entry daha
  • bu avukatlar çok komik.
    hakimin mazereti olur davaya gelmez, avukatlara denir ki siz mazeret sunun, hakimden ötürü o dava görülmemiş gibi olmasın. avukatlar da tıpış tıpış mazeretlerini sunarlar. çünkü hakime sikleri kalkmaz.

    ama sınav görevlisine siklerinin kalkacağını düşünerek sınava avukatlık kimliği ile gidip sınav süresince sınav kitapçığında yazanlarla sorumlu kişiye avukatlık kanunu bilmediği için cahil olmakça suçlarlar.

    madem avukatsın ve kanunlara bu kadar bağlısın, o kitapçığı değiştirtmen lazım, sınav görevlisini kitapçığa rağmen ikna etmeye çalışman saçmalıktan başka birşey değil. o kadar delikanlıysanız hakimlerin kendi mazeretleri için sizden mazeret isteme uygulamasını sonlandırın. yemiyor di mi? şu tip basit şovlarla reklamınızı yapmaya çalışıyorsunuz.

    mesela müvekkiliniz hapse düşse, onu çıkarmak için mahkeme kanalıyla değil de gardiyanları ikna ederek salınmasına mı uğraşıyorsunuz, gardiyanın karşısına dikilip müvekkilim masum, açın kapıları çıksın mı diyorsunuz? ösym senin kimliğini geçerli kimlikler arasında saymamışken, sınav görevlisini darlamak tam olarak böyle bir şey.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap