140 entry daha
  • almanları bile disiplinsiz buluyor, disiplinsiz, şımarık futbolcularla çalışmaz vs denen adamla mario balotelli kariyerinin en iyi dönemini geçirdi nice formasıyla. 2 sezonda 66 maçta 43 gol attı. bu dönemde balotelli aydınlanma yaşayıp rahip hayatı mı yaşadı peki? yoooo, bu 66 maçta 25 sarı 4 kırmızı kart gibi bir hücum oyuncusu için uçuk bir kart istatistiği var. ertesi sene favre'nin yerine patrick viera geliyor. yarım sezonda 10 maç oynayıp gol atamıyor ve ayrılıyor takımdan.

    diyeceğim o ki, genelleme yapmamak, insanları bir kalıba sokmamak lazım. almanya'da sallıyorum şimdi mats hummels'le geçinememiştir ama gidip balotelli ile kafası uyumuştur. türkiye'ye gelir belki mesut'la anlaşamaz ama caner'in hırsı kendisini etkiler, baba oğul gibi olurlar. belli olmaz bu işler.

    oynattığı oyuna zaten söyleyecek birşey yok. eski uçurulan hesabımla yıllardır kendisi hakkında güzellemeler yapmıştım ve fenerbahçe'ye gelmesi hayalimdi. umarım gerçekleşir ve biraz güzel futbol izleriz. başarı hemen gelmese de böyle adamlara sabretmek lazım.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap