3 entry daha
  • bazı katı şartlar yerine getirilmediği için insan hakları evrensel beyannamesine aykırıdır.. bu katı şartlar arasında deneysel -acil kullanım onayı alan- aşılar vardır ve deneysel aşılar da vicdani ret hakkını verir. yine bu katı şartlar arasında önemli bir ayrıntı daha vardır; o da hükümetin ve yerel sağlık politikalarının şeffaflığına duyulan güvendir. diğer şartlar & detaylar için bkz: #124613313

    ayrıca mrna aşıların yan etkileri için bkz: #124867392 bkz 2: #125193263 (mrna tekniğinin mucidi r. w malone'nun mrna için eleştiri ve görüşleri ve ab, mrna aşı için olumsuz reaksiyon veritabanı).

    /*düzenleme*/ aşıların covid-e karşı değil, davalara karşı bağışıklığı var: *aşıların yasal muafiyeti hakkında daha fazla bilgi alın - 2 (bu ve aşı reaksiyonları için yönlendirilen entry'deki ema kaynakları akşam haberlerinin sorumsuz şamataları değil. bu acil durum yasası -kasıtlı suistimal yoksa- ilaç / aşı firmalarına yasal muafiyet verir, zararı tazmin etme yükümlülüğü kalkar). fda'nın "acil kullanım" ifadesi insani çağrı değil, hukuki maddenin soğuk metinleridir. bu pandemi aşı ile değil, televizyonlarınızın ve covid hakkında yayın yapan kanalların sesini kapattığınızda bitecek.
541 entry daha
hesabın var mı? giriş yap