36 entry daha
  • 2004 yapımı chazz palminteri'nin yönetmenliğini yaptığı susan sarandon, penelope cruz, robin williams, paul walker, alan arkin başrollerinde oynuyor. noel zamanında geçen içiçe geçmiş birkaç hikaye anlatıyor bu film. epey duygusal, insanın kalbinin en derinlerine dokunan, insana seyrettikten sonra hem birşeyler katan, hem de içini ısıtan bir film. zaman zaman tanrının varlığını, noel gibi şeylerin anlamını sorgulayan fantastik ögelerle süslenmiş. belki de aklınızdaki bazı sorulara cevap verebilir.

    susan sarandon yıllardır hasta annesine bakan, hayatı sadece işi ve hastanedeki annesi olan hayata karşı çekingen, yalnız bir kadın, penelope cruz ve paul walker evlilik arefesinde tereddütler yaşıyorlar, alan arkin yıllar önce yaptığı büyük bir hatanın sonucunda karısını kaybetmiş pişmanlık içinde yaşayan bir adam, robin williams'ın kim olduğu ve ne yaptığını yazmıyorum spoiler olur.

    bu karlı kış günlerinde herkese tavsiye edebileceğim sıcak bir film. (bu arada bu saate kadar bu film hakkında neden bişiler yazılmamış anlamadım.) koşun seyredin. ve kendinizi iyi hissedin. (bkz: feel good movie)
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap