31 entry daha
  • josh hartnett kişisinin nefis oynadığı bir film. diana ablaya gönlünü gerçekten verdi mi diye düşünmedim değil, gayet nefis bir gerçeklik hissi perdeden akan.

    --- spoiler ---
    filmdeki iletişimsizlik dikkat çekici ölçüde evet fakat anlamsız gelmedi bana, her şeyden evvel çiftimiz ilişkilerinin çok başında ayrılmak zorunda kalıyorlar.
    biri ilişkiyi daha ciddi bir boyuta taşıyor diğeri bir turne için ülkeden çekip gidiyor ve bundan müsebbip ikisinin de kafasında “ mantıklı gelmese de ” diğerinin neden gitmiş olabileceğiyle ilgili bir fikir oluşmuş oluyor. aşkın ilk dönemleri çok kırılgandır, hassastır, o kadar kısa zaman da gerekli güven hissi oluşmamış olabilir diye düşünüp izlediğimde dupduru bir aşk filmini keyifle izlediğimi hissettim.

    bir iki lafımda alex’i oynayan karakterle ilgili olacak, nasıl bir sebatmış sen de ki, adamı ilk gören sen, ilk aşık olan sen, yakın arkadaşınla çıktığını anlayan sen nasıl oldu da tuttun içinde o kadar. insan demez mi bir “ yaa lisa’cım benim sana bahsettiğim adam bu idi” tamam o zaman film ne anlatacak eyvallah kabul ama nasıl marazi bir aşkmış bu, bir iki defa gördüğün adama bu kadar abayı yakmak, onca zaman geçmesine rağmen adamın arkadaşını kullanıp ona ulaşmaya çalışmak... bildiğin manyak işte, rose byrne vücut vermiş kendisine..
    --- spoiler ---

    güzel, mis gibi, film gibi bir film... ben çok beğendim.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap