26 entry daha
  • müjde müjde sizeeee... pfahrettin hoca'dan müjde size..

    kutsal meslek erbabımız artık ileri kutsamaya nail olmuş. malpraktise devlet güvencesi gelmiş..

    "malpraktis davalarıyla ilgili düzenleme tazminat konusunda tarihi bir sonuç doğuruyor: sağlık meslek personeli görevinin gereklerine göre hareket ettiği, görevini kasten kötüye kullanmadığı sürece tazminat ödemeyecek! tazminatı devlet ödeyecek."

    https://twitter.com/…oca/status/1506209053034307591

    malpraktiste kasıt aranacakmış.. çok güldüm lan buna.. kasıtlı malpraktis zaten cinayet olmuyor mu kanka? hey allahım yarabbim ya..

    kurul olcakmış o değerlendirecekmiş kime dava açılıp açılmayacağını felan.. bi takım kutsal ruhani işler.. agparti hükümetimiz benzer koruyucu kalkanları ergenekon savcıları için de kaldırmıştı.. sonuç malum..

    sevgili doktorlarımız eminim dünyada bunun örneklerini bulup atarlar sözlüğümüze.. çünkü onlar bizim gibi cahil değiller, onlar tıp fakültesi okudu biz tezek ilkokulu terkiz ya..

    şaka söylüyorum be oğlum.. tıp fak mezunlarımızın %99'una güvenmiyorum. iki senedir oksijenin insan metabolizmasındaki yeri ve önemini anlatamadığımız bir ezberci güruhtan bahsediyoruz burada.. verecekleri örnekler amerika'daki bir takım özel malpraktis sigortaları o kadar.. çıt bile çıkarmayacaklar..

    masge mesağfe kutsama
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap