8 entry daha
  • osuruktan bir film. benim mi begeni eşiğim düştü yoksa film mi tirtti derken yorumları okuyunca filmin boktan olduğunu anlıyorsunuz. film gayet kasvetli.

    ınsanlar filmleri günlük hayattan kopmak ve eğleneceli vakit geçirmek için izler ama zaten deprem gibi karamsar bir filmi izlemek zaten baştan falso.

    --- spoiler ---

    birde adamın malliklarina ayrı bir tav oldum. deprem dede'nin norveç şubesi aklını depremle sikertmiş. deprem aşağı deprem yukari dolanarak dolaşırken triplerinden gına geldi. veletini bile 1 gün sonra evden şutladi.

    zaten başta bu norveç, danimarka, isveç tarzi ülke insanları gerçekten odundan halliceler. hayır aile üyelerinin kendi aralarında ki donuk iletişimi geçtim aman neyse harbiden medeniyette çağ atlayan iskandinavlar malliklarda da çağ atlamış.

    o kadar filmin başından beri aragazi verilmeye çalışılan, vecihi bu sefer farklı geliyor dediğiniz depremi 10 saniye anca gördük. ulan filmin adi deprem, oslo'nun içinden geçilmiş biz sadece 4 kişilik bir freak show izledik. bak oslo'nun durumunu da siktir et ulan evin diğer çocuğun halini bile koymaya usenmisler.

    bu 3 tane dallama yan yatmış çamura batmış binadan çıkıyor sonra taak final.

    --- spoiler ---

    kardeş norveçliler siz bence kariyerinize ton balığı avlayan norveçli balıkçilar kartvizitinden devam edin. belli ki sinema ve kurgu işinden çakmıyorsunuz.

    filme 4 puan anca verdim o da sırf ane dahl torp hatrina .
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap