13 entry daha
  • oncelikle filmin goruntu yonetmeni her kimse - jonathan sela- ders diye okutulacak kamera kullanimi ve apertur secimleri icin ellerinden opuyorum. film tarraklara yan basan fotografci hikayesi anlattigindan, viewfinderdan bakan gozun gordugunu motion picture a donusturup, kanli bir slide show izlettiren vizyonuna ovgu duzmekten kendimi alamiyorum. bak hala burdayim konuya oyunculuga senaryoya gecemedim.

    kitabi okumadim ama mevzu iyi anlatilmis, iyi toparlanmis. ctulhu mitosuna asina olanlar icin olayin icinde devlet eli olmadigini anlamak zor degil. bir tarikat var ve buna inanan bi takim ibi$ler var, mevzu bundan ibaret. the thing that should not beler ortaligi talan etmesin diye yapilmis gizli ve eski bir akit var, ona uyuluyor, kervan yuruyor. derin devlet bile degil yani, bi nevi mistik ergenekoncular.

    clive barker'in adinin gectigi herseyde bi sapiklik beklemek luks degil, saolsun herseye doyurdu. bu turun klasiklerinden biri olacak materyalden mahrum ama bos beles film degil. birden fazla izlenebilecek gorsel malzemesi yeter de artar bile.

    bu arada, ski tutan fotografcinin film boyunca elinden dusurmedigi makina bi leica m4-p dir. eger bi filmde daha leica kullanan birini gorursem basicam parayi alicam, o olacak sonunda. icimiz gidiyor, yapmayin etmeyin.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap