5 entry daha
  • 5 haziran 1985 madrid dogumlu rubén de la red gutiérrez, daha kolay akilda kalsin niyetiyle ruben de la red olarak anilir ayaktopu camiasinda. orta sahanin ortasinda hücuma ve savunmaya yönelik görev alir.

    futbola madrid’in sehir merkezinden uzak semtlerinden biri olan cd móstoles futbol kulübünde başladı. 14 yasinda madridspor’un altyapisina alindi. mustafa kemal atatürk’ün 66’ınci ölüm yıldönümünde, 10 kasim 2004’te ispanya kral kupasi’nda real madrid formasiyla cd tenerifa’ya karsi ilk macini oynadı.

    ayni yil, 2004'te ruben de la red, ispanya 19 yasalti milli takimiyla birlikte avrupa sampiyonu olmustur.

    dün aksam oynanan ve real madrid’in bir 3’üncü lig takımı real union irun’a bernebéu’da 3-2 yenildiği ispanya kupasi macinda fenalik gecirerek gecici bir bilinc kaybi yasadi. bu tatsiz olay, hem maglubiyetin acisinin önüne gecmis, hem de insan oldugunu unutmayan herkesin yüregini agzina getirmistir. real union irun’un sevinci ise kursaginda kalmis olsa gerek.

    derhal hastahaneye kaldirilan 23 yasindaki futbolcunun ilk muayenesinde herhangi bir eksiklik ya da sorun tespit edilememis. ruben de la red, yapilan ilk müdahalenin ardindan, kendine gelmis. gecmis olsun, en kisa sürede sagligina kavusmasini diledigimiz ruben de la red, cimen sahalara eskisinden de saglikli geri dönsün.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap