15 entry daha
  • çocukluğumda star tv'de death race 2000'ı gördüğümde hastası olmuş, akabinde carmageddon çıkınca çılgın atmış bir insan olarak; adının death race olmasına gerçekten gerek görmediğim bir filmdir. yanlış anlaşılmasın, filmi kötülemek için söylemiyorum, çünkü film vaadettiği şeyi sonuna kadar veriyor. sadece aksiyon için sinemaya girmiş iseniz, pişman ayrılmanız neredeyse imkansız. ama ne var ki death race 2000 ile benzeşen tek noktası frankenstein adını kullanan bir karakter ve machine gun joe viterbo'nun sadece machine gun joe'sini almış bir başka karakter. bu bağlamda bize yeniden yapım olarak sunulmasını son derece gereksiz buldum, kaldı ki death race 2000'ın senaryosu bu filmin senaryosundan daha derin olarak kalmış hafızamda.

    bunun dışında bu film hakkında edilecek kelam, basit senaryo, fantastik aksiyon sahneleri, alabildiğince eğlencedir. zaten fazlasını beklemek de hata olur.

    ha bir de çok önemli not : filmin en başındaki frankenstein'i, death race 2000'da da frankenstein'i oynamış olan david carradine seslendirmiştir. ufak da olsa, güzel bi saygı duruşudur.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap