6 entry daha
  • bir ateist olarak içine dahil edebilirsiniz beni bu grubun. hayır ne yapıyorsan yap, nasıl bir cinsel hayatın olursa olsun bana ne? yani gerçekten bana ne kardeşim? cinsel hayatınızın bayrağı var lan, daha ne olsun? biz heteroseksüeller olarak orak çekiç gibi penis vajina temalı bayrak yapıp, üniversiteye tepeden atanan rektörü protesto ettiğimiz eylemde sallıyor muyuz? sallamıyoruz. neden? çünkü ne alaka?

    ek: hic bir hakaret bulunmayan bir entry var yukarıda. hatta yönelimin beni ilgilendirmez ne yaşarsan yaşa demişim. katılırsın, katılmazsın ama cinsel yönelim üzerinden örgütlenmeye katılmadığımı beyan ettim. yemediğim küfür, hakaret yok. harikasınız vallahi. heteroseksüeller olarak asıl biz naneyi yemişiz.

    ek2: hakaretle dolu bir mesaj kutum oldu. sağolun arkadaşlar. hiç bir şekilde size hakaret etmemiş birine bu şekilde davranmak kesinlikle kabul edilemez bir davranış. politik olaylara cinsel yönelim bayrağı ile katılmanın manasızlığını daha detaylı anlatacağım. katılırsın ya da katılmazsın ama katılmadığın için hakaret etmen son derece vahim bir durum çıkarıyor ortaya. yani şöyle mesaj var şaka gibi. "küfür küfür küfür küfür sen hiç cinsel yöneliminden dolayı hakarete uğradın mı lan küfür küfür küfür." ayıp, gerçekten ayıp!

    ek3: eşcinselinden dindarına, devrimcisinden ülkücüsüne herkesin demokrasi istediği ancak sadece kendine demokrasi istediği bir toprak parçasının üzerinde yaşadığımızı, erki eline kim geçirirse geçirsin berikini ekseriyetle ezme potansiyeli olduğunu bir kez daha görmüş oldum bugün.
234 entry daha
hesabın var mı? giriş yap