423 entry daha
  • dünden beri dinliyorum ve bir suru yabancı incelemesini okudum, dinledim. teknik analizlerine baktım. şarkı genel olarak beğenilmiş ve en çok tartışılan konu ise lars'ın baterisi olmuş. acaba canlıda da bu şekilde çalabilir mi diye tatlı tartışmalar dönmüş.

    bir de bizim sözlüğe geldim.. içim karardi yemin ederim. “metallica şarkısı böyle olmaz, lars neden pop davulcusu gibi çalıyor, piyasayı salın artık, ayni riff'leri arkadaşlar yazsa olmamış der yüzüne bakmazdım”. kisacasi hiç bir teknik analize dayanmayan, saçma sapan sebeplerle küçümseme ve anlam veremediğim bir özgüven var burada. siz kimsiniz abi? derdiniz nedir sizin? bu turkiyede bir kitle var, metallica şarkı cikartsin da beğenmedim diyelim diye bekliyor. ben artık dinlemediklerini ve ezbere yazdiklarini düşünüyorum.

    hayattan zevk almaya bu kadar karşı, bu kadar olumsuz bir insan kitlesi görmedim. gidiyorum şimdilik bu sözlükten. ben 29 nisan 2023 tarihinde efsaneleri tekrardan canlı izleyecem amsterdam'da ve inanılmaz bir deneyim yasayacam. burada mizmizlanan arkadaşlar devam etsin.
174 entry daha
hesabın var mı? giriş yap