19 entry daha
  • klasik bir klasik müzik eseri gibi başlayıp havanın kapanıp rüzgârın hızlandığı anlara geçiş yapan, ardından şiddetlenen kasırganın yerini birden tropikal iklimde yapılan bir dansa bıraktığı, sonra yeniden klasiğe dönüp biraz soluklanan, ardından inişler ve çıkışlar yaşayarak sırf zevk için uçarmışçasına kuş gibi süzülen, yer yer bir operanın en sert sahnesinin müziğine, yer yer en tatlı aşk şarkısına dönüşen, tolstoy romanlarında kocaman salonlarda yüzlerce kişinin vals yaptığı sahneleri andıran bir orkestraya ihtiyaç duyan, bitecek gibi görünüp keşke bitmese diyenlerin dileğini yerine getiren, yeri gelince bir çizgi filmin tatlı bir sahnesini canlandıran, kimi zaman bir kovalamaca, kimi zaman bir bale dansı, kimi zamansa en tatlı günlerin müziği şeklinde akıp giden güzide eser.

    müziği kelimelerle anlatmaya çalışmak ne kadar beyhude. bir youtube linki de bırakayım. tanışmama vesile olan radio swiss classic'e teşekkürlerimle.

    böyle güzelliklerle bolca karşılaşmanız ve böyle güzelliklerin coşkusunu duyarken bunları paylaşabileceğiniz, o coşkuyu hissedip kendisi de duyabilecek birinin yakınınızda olması dileğiyle.
hesabın var mı? giriş yap