• ekrem imamoğlu'ndan, koltuğuna el uzatan soylu'ya büyük rest!
    ne adalet ne hukuk ne ahlak ne vicdan senin ruhunda yer bulmuyor! gök kubbeyi başınıza yıkarız!

    hakkında terör iddiası bulunan isimlerin daha önceki dönemlerde işe alındığının altını çizen imamoğlu sözlerine şöyle devam etti:
    -“eğer savcılığa sunulan raporda eski başkan mevlüt uysal, istanbul valisi ve onların yöneticileri hakkında da işlem talep edilmişse bir lafım yok” diyen imamoğlu, “unutmayın, altını tekrar çiziyorum. o raporda sadece imamoğlu ve onun yöneticileri suçlanırsa gök kubbeyi başınıza yıkarız” ifadesini kullandı.

    edit: kemal kılıçdaroğlu ve ekrem imamoğlu, yüreğiniz yetiyorsa istanbul'da tüm ilçeler dahil tekrar seçime girelim restinin hala arkasındalar ama saray ahalisinden hala cevap gelmedi.

    önümüzdeki ilk seçimde ibb başkanlığı sandığı da gelsin önümüze, seçmen olarak biz hazırız.

    edit2: tutmayın enişteyi diyen troll çocuğu zata sormak lazım, hangi kadın akrabandan dolayı imamoğlu senin enişten oluyor?

    edit3: bir alttaki malum troll, polisin, türk milleti'nin polisi olduğunu unutmuş, soylu'nun polisi olduğunu sanıyor. polislerin bile büyük çoğunluğu millet ittifakına oy veriyor, hatırlatırım.

    edit4: bir alttaki troll para aldığımı ima etmiş. eğer ben 1 kuruş para aldıysam en adi haysiyetsiz, şerefsiz, namussuzum ama almadıysam sen en adi namussuz, şerefsiz, alçak, haysiyetsiz iftiracının tekisin, kabul mü?
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap