8 entry daha
  • son dönemde iyice ayyuka çıkmıştır.
    çoğunluğun görüşüne katılmıyorsanız ötekisiniz ve yok edilmelisiniz. herkes aynı fikirde olmak zorunda. ve bu çöpe dönmesini sağlayanlar genelde açılan başlıktan ve konudan bağımsız olarak "en güzel espriyi" yapmaya çalışanlar.

    sözlükte bir fikir ne kadar saçma olursa olsun bunu dile getirebilmeli insanlar. sözlüğün amacı budur zaten. bilgi paylaşımı.
    nükleer bomba patlamadan durdurulabilir mi ? bu soruyu da ben sordum. altında sayfalarca küfür görebilirsiniz. lakin neden olur / olmazını tartışan çok kıymetli yazarlarda görebilirsiniz istisnai bir biçimde. bir süre sonra baktılar ki gerçekten değerli bilgiler giriliyor, bu sefer ilk 3 sayfa küfredenler entrylerini silip kaçtılar.

    bilim aptalları başlığını da ben açtım. onunda altında sayfalarca küfür var. yahu ben haarp'a falan inanan biri değilim ki. hemen bir önceki entry de haarp başlığında yazdığım #149581797 nolu entry e bakınca anlayabilirler. ama buna bile bakmadan direkt, gerizekalı, aptal, salak, aktroll, hatta alakasız bir şekilde fetöcü falan diyen oldu. bilim aptalları dediklerim ise tam olarak bunlardı...
    yoksa bilim adamlarına, fikirlerine v.s. saygımız sonsuz. lakin öyle saçma bir taraftar grubu oluşmuş ki "acaba" bile dedirtmiyorlar.

    bu grup aynı zamanda trolleri besleyen grubunda ta kendisidir.
    ne kadar manipülatif başlık varsa yazmazlarsa ölecekler gibi davranıyorlar ve güzel laf sokan entry yarışındalar.
    dikkat edin, bilgi sahibi insanlar troll başlıklarına yazmaz, küfür v.s. polemiğe girmez, aklına yatanı cevaplar, yatmayana o da senin görüşün der geçer.

    yukarıda bahsettiğim topluluk ise tek kelime bilgi verme derdinde olmamıştır hiçbir zaman.
    bu sebeple sözlük çöpe dönmüştür.
hesabın var mı? giriş yap