25646 entry daha
  • bana bak muharrem!!!
    eee sana baktım recep söyle...

    bu replik ile hafızalarımıza kazınmıştın 2018'de.

    şimdi sen bana bak muharrem!!!
    ben senin için işten çıkıp tandoğan meydanında memur iken fişlenmeyi göze alarak mitingine katıldım (artık memur değilim). gittim oy ve ötesinde sandık müşahitliği için eğitime katıldım izmir caddesi elektrik mühendisleri odası toplantı salonunda.
    olabildiğince detay veriyorum ki gerçekliğini anla diye, uydurmuyorum. seçmen sandığım çankayada olmasına rağmen gittim altındağda müşahitlik yaptım. öyle vicdan rahatlatmak degildi amacım... çankayadaki sandıkta güvenlige ihtiyaç yok. oy çaldırmayacağiz diye yalandan sandıkta beklemedik, adam olmayan sandıklara gittik. diyorsun ya chp 20 bin mi kaçsa artık sandiğa adam göndermedi diye. o chp nin sorunu. ben bunu düşündüm ve ihtiyaç olan yere gittim. soğuk damgasız a4 kağıda çıktı alınmış kimliklerle oy kullanmaya gelenlerle mi uğraşmadık geçersiz oyları saymaya çalışanlarla mı... mhp eskisi akp yenisi amcık mafya bozntusu orospu çocuklarıyla boğaz boğaza mı gelmedik. 17 yaşındaki akp gençlik kollarından sıçırtmalarla mı uğraşmadık.

    saadet partisi görevlisi bir dayı sandık işlemleri bitip çuvalı ysk'ya gönderince geldi dedi ki senin gibi gençler niye bizim partiye gelmiyor? hem hazırlıklı gelmişsin hem bilgilisin hem gözü peksin dedi. sağol dayı diyebildim kibarca. sorgulamak güzeldir neden sizden böyleleri çıkmıyor yada böyleleri niye sizi tercih etmiyor diyemedim. neyse dağılmasın konu... demem o ki ben o gün üstüme düşeni yaptım senin için. belki sen de yapabileceğini yaptın suçlamayacağım seni... adam kazandıysa kazanmıştir, olmadı deriz devam ederiz drama yaratmaya gerek yok hayatın sonu değil. ama ben senin ve kendim için o gün mücadele ettim. benim sende hakkım var.

    eğer adaylıktan çekilmezsen hakkımı helal etmiyorum. bu seçimde de sandıktayım. kimseye savunabileceğim bir oyu dahi teslim etmeyeceğim. ama sen kazanabileceğimiz bir seçimi teslim edersen sana yazıklar olsun.
10004 entry daha
hesabın var mı? giriş yap