13 entry daha
  • (bkz: #151630697)

    toplum olarak, özellikle yaşça ileri olanlarımız sosyal medyaya çok uzaklar. bu adamın yaptığı ise toplumdaki herkesin anlayabileceği şekilde ve düzeyde sosyal medyayı anlatmak. misal sen instagram'ı biliyorsun ve kullanıyorsun diye herkesi de biliyor yada kullanıyor mu sanıyorsun? insanlar hala sosyal medya üzerinden dolandırılıyorlar. bunların arasında sadece yaşlı kimseler de yok, yeri gelince profesör dahi bu dolandırıcılara kanabiliyor. senin bildiğin şeylerin bütün insanlık tarafından bilindiğini düşünmek de ne bileyim. kaldı ki madem bomboş bilgiler olduğunu düşünüyorsun adamın anlattıklarını, çık kendin yap, sen de uzman ol.

    ek olarak bildiğim kadarıyla bu adam 3 senedir sınıfta ders vermiyor, ne öğrencisinden bahsediyorsunuz anlamadım gerçekten? hadi diyelim önceden sormuştu öğrencilerine hangi uygulamaların çıktığını filan, bunda ne gibi bir sıkıntı var ki? ilk elden gençler tarafından kullanılan uygulamaları öğrenmiş oluyor işte. adamın işi bu yani; araştırıp öğrenmek, öğrendiklerini de insanlara anlatmak.

    levent hoca depremin başından beri depremden etkilenen illeri dolaşıyor. depremden etkilenen çocuklar için maddi yardım topluyor, deprem bölgesindeki velilere eğitimler veriyor. bununla beraber seçim gündemini takip etmek için gençlerle beraber babala tv'nin programlarına katılıyor, onlarla beraber sorular soruyor siyasilere.
    depremden önce de türkiye'yi il il dolaşıp sosyal medyayı anlatıyordu insanlara, hem de hiçbir kar amacı gütmeden.

    yani şu adamın yaptığının kaçta kaçını siz yapıyorsunuz da böyle rahat rahat konuşuyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap