8 entry daha
  • emeklilik planlarim icinde kopek sahibi olmak vardi (hem de 7 tane) (bkz: #150328348), bunlardan birisi de dogo argentino olacak diye planladim (bkz: #152338992). hayatimin ciddi bir bolumunu birlesik krallik'ta gecirdigim icin, ilgimin de etkisiyle tarihine/kulturune hakimim. bir kopegimin ismini pwyll koymak istiyordum. buraya da "kopegimin ismi olacak" temali, karakter hakkinda da bilgi yazmak icin gelmistim ki, vazgectim. benim kopegim bile, kendisini hic gormeyecek bir holiganla ayni ismi paylasamaz. sevinmistim kopegime isim buldugum icin, hevesim kalmadi.

    galler mitoloji karakterine ait olmasi gereken baslik cop olmus ve daha da beter olacak, bu da sozluk yonetiminin ayibi. her yazarin xxx (sozluk yazari) seklinde basligini otomatik olarak acmazlarsa daha da perisan olacak. bunu dusunmek ve uygulamak ne kadar zor olabilir anlamakta gucluk yasiyorum.

    bu arada, baslik iki tarafin birbirini yiyecegi bir yer veya defalarca "engelle" temali entry dolu olacagi icin uzun uzun bilgi verici bir sey yazmaya gerek duymuyorum. fakat mitolojiye ilgisi olanlarin pwyll ile rhiannon arasindaki hikaye goz atmasini tavsiye ederim. cok ilgi cekicidir.

    ekleme; nick sahibi yazar hanimefendi cok gucenmis. kalitesiz bir mesaj atip engellemis. mesaj atip engelleyen yeniyetmelerin sozlukten ucurulmasi lazim da oyle bir moderasyon goremiyoruz.
hesabın var mı? giriş yap