3 entry daha
  • --- spoiler ---
    kahraman, korkusuz, atılgan, zeki, tuttuğunu deviren, kendiyle barışık, romantik, kaslı, üçgen vücut, karizmatik bakış gibi sıralayabileceğimiz özelliklerin en az 5 tanesini rahatlıkla bünyesinde barındıran film karakterlerine alışık insanların pek sevmeyeceği türden gerçekçi bir yapım. quin karakteri beklemediği böyle bir durum karşısında kolayca panikleyip korkacak ve bu korkusunu da belli edebilecek, arkasına bile bakmadan kaçabilecek, ağlayabilecek türden sıradan bir adam. kendisi genelde korku filmlerinde ilk ölen insanlardan olduğu için pek bilinmez, bilinse de hor görülür. silah sesini duyunca delikanlılığı unutup kızı çukurda bırakıp kaçması sonra pişman olup dönmesi, içimizden kötü adamları son anda durduracağını düşünmemize rağmen bişey yapamaması dönüp bir daha kaçması en anti klişe işler olmuş.

    ils ve eden lake gibi filmlere benzerliği sadece konu ve karakterlerle değil coğrafya ile de bağlantılı olmuş, nitekim hepsi de avrupa yapımı.

    yetkililerden tek bir klişenin kaldırılmamasını reca ediyorum: böyle kızları öldürmeyin sahibine bağışlayın. neyse ki küçük kardeşin grubun beyni olması durumuna ilişmemişler.

    bokunu çıkarmadan gerçekleştirdikleri counter strike çekimleri elbette en güzeli bi de ok let's move out deselermiş..
    --- spoiler ---
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap