603 entry daha
  • resmen sinema için doğmuş adam. yaptığı işe inanılmaz saygı duyuyor. basit bir aksiyon filmi serisini broccoli ailesi bond misali külte dönüştürmeyi başardı.

    top gun maverick'i izleyince filmi tamamen beyaz perde dedikleri şey için yaptığını ve onun bütün nimetlerinden faydalandığını anlıyordu insan. iyi ki bu filmi sinemada izlemişim evde ya da tablette izlenmezmiş bu diyip, izleyen herkesin de ödediği sinema biletinin karşılığını aldığından emin olmak istiyor.

    hele ki son filmi mission impossible dead reckoning part one'ı izledikten sonra adama olan saygım, sevgim ve hayranlığım arşa çıkmış durumda.

    yapımcısı olduğu aksiyon filmindeki hiçbir sahne sırıtmıyor. blueboxlar dahil. kullandığı sahne planlarının aralarına serpiştirdiği doğal ikonlar, kovalama sahnelerinin seyircide yaşattığı duygu... bir aksiyon filminde sene olmuş 2023 kesin ip var aq sorgusunu size yaşatmadan filmden keyif almanızı sağlıyorsa bu adamı takdir etmek gerek.

    öyle ki, senelerdir bmw ile yaptığı pazarlama anlaşması bile göze sokulmadan, motorları ve arabaları ile o kadar doğal serpiştiriliyor ki araya, diğer filmlerdeki sponsorluklar flash tv canlandırması gibi kalıyor.

    dublör kullanmadan çektiği sahnelere ya da last samurai'da set aralarında okuduğu savaş ve japon tarihi kitaplarına zaten hiç girmeyeceğim.

    bu adam hep film yapsın. muzik de sinema da bu iş için varolmuş ve her şeyini ortaya koyanlarla güzel.

    eskiden azcık yaşlan be adam derdim. yaşlanmasın. evlatlar babalarını hep hatırlamak istedikleri gibi hatırlar ya, tom cruise da hep maverick, jerry maquire nathan algren kalsın zihnimizde ve beyaz perdede.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap