6 entry daha
  • kafanın içinde ağrılara da sebep olmaktadır. doktorun ağrıyabilecek yerleri gösterirken bastırması da daha güzel ağrılara neden olabilir ayrıca.

    bilgisayar başında çok zaman geçirmek dışında sürekli kambur şekilde kafa öne eğik ders çalışmak da boyunun afedersin ağzına sıçmaktadır. doktorum bana okulu bırakmamı, zengin bir koca bulup evlenmemi ve evimin havuzunda her gün yüzmemi önerdi. burdan çıkarılacak sonuç skolyoz için en güzel tedavi yöntemi olan yüzme, boyun düzleşmesi için de pek çok faydaya sahip.* okulu bırakmak hadi neyse de zengin koca bulmak, hadi buldun onun nası bi tip çıkacağı, kimin ağzının kokusunu çekeceğin belirsiz olduğundan ben ivedilikle bir spor salonuna kaydoldum yüzüyorum.*

    yüzmek dışında başka bir tavsiye de bilgisayarın ekranının altına (veya direk laptopın altına) destek koymak ve boynun öne eğik kalmamasını sağlamak.

    uyurken de boynun boşlukta kalmamasına dikkat edilmelidir. zira zaten boyun problemi olan insan bir de yanlış yastıklalar gece boyunca debelenir, boynu boşlukta kalırsa 6 saat de uyusa 10 saat de uyusa boynu sırtı ağrıyarak uyanabilir.

    çok ders çalışmak her zaman tehlikelidir. kalıcı hasarlara neden olabilir. çalışmayınız, çalışanları uyarınız.
198 entry daha
hesabın var mı? giriş yap