2067 entry daha
  • yeni yabancı sınırı açıklanmış, ligin ortasında şampiyonluk mücadelesi veriyorsun, her ne kadar potansiyel olarak mükemmel olsa da krunic'in performansını bilmiyorsun, orta sahada zajc, crespo ve mhy gibi daha önce gönderilebilecek oyuncular varken sezon ortasında ismail yüksek'i satamazsın. 12 de verseler satamazsın, 15 de verseler satamazsın.
    iki aydır maç yok diye unuttunuz sanırım bu takım konferans liginde de oynuyor? sezonun ortasında 23 kere ilk 11 başlamış bir futbolcunu, hele de türk futbolcunu veremezsin. geçin bu işleri. almak isteyen sezon sonu gelsin.

    crespo'nun şu an sakat olduğunu, krunic'in de en son 2 ay önce top oynadığını hatırlatmama gerek varsa, onları da belirteyim. bartuğ elmaz'ı monte edelim diyenlere de sesleniyorum, bunun şimdi sırası mı?

    bu teklifin ciddi ciddi düşünülmesi bile beni çıldırtıyor. fenerin 11 oynayan satılık topçusu yok kardeşim, sezon sonu gelin hadi başka kapıya.

    edit: başlıktaki yorumlara çıldırmamak elde değil, herkes ekonomist olmuş amınakoyim. kulübün muhasebesini siz mi tutuyorsunuz hayırdır ya? bu takım en son 2014'te şampiyon oldu farkındasınız di mi? düzenli oynayan kimse gidemez siktirtmeyin paranızı hesabınızı. sanki gelen kardan temettü alacak muhasebe defterini siktiklerim.
502 entry daha
hesabın var mı? giriş yap