12 entry daha
  • doğrudan karşılığı beyin amcıklamasıdır. tvde maç izlerken aniden ağlamaya başlayabilirsin. ya da kahve yapıyım da içiyim dedikten sonra ya lanet olsun kahveden nefret ediyorum kahve kadar şerefsiz bişey yok şu dünyada diye kendini yatağa atabilirsin. kız arkadaşın seni boynuzlamış deseler umrunda olmayabileceği gibi, ne haber hacı dediklerinde ne demek lan ne haber ben habercimiyim diye ağlamaya başlayabilirsin.

    her göğüs ağrısını kanser, her başağrısını beyin tümörü, her koltukaltı ağrısını lösemi, alakasız ama her çük acısını aids zannedersin(aidsde çük acımaz deme o an bana bunu kabul ettiremezsin)

    sağlık sitelerini mesken tutar, genel muayene yapacak kadar tıp öğrenir, kan tahlilindeki kısaltmaların tam adlarını öğrenirsin. akciğer filmini okumaya çalışır, evinde mr cihazı olsa her gün çekmek istersin.

    bu liste uzar gider.

    aynı rahatsızlığı yaşayan birini bulup -aaaa bende de öyle oluyo , hasss ya bende öyle yapıyorum bazen- gibi konuşmalar bünyeyi biraz olsun rahatlatsa da , ilaç kesin çözüm gibi duruyor.

    (bkz: efexor)
3693 entry daha
hesabın var mı? giriş yap