22 entry daha
  • star wars the old republic sayesinde tamamen unutulacak karakter. sen öyle bir senaryo yaz, sonra bu adamı bilinen evrenin dışına yolla, sonra the exile'ı yarat, ardından onu da yolla, eee. ardından multiplayer oyun yaparak bu senaryoyu toparlayamayacak düzeyde sıçmanın yolunu aç. valla wow'da gördük, aynı şekilde koskoca revan'ı da boss yaparlar artık, sabah akşam bebeler keser. gerçi senaryoya dahil etmemeleri de muhtemel ki, bu da revan ve the exile'ın hikayesinin piç edilmesi demek. gönül ister kotor 3 ama olmadı be sözlük, olamadı.

    not: ben hem revan'ı hem de the exile'ı light side kadın olarak bitirdim. the exile kadın kabul edilmiş, revan ise erkek olmuş resmi olarak. bence ikisine de kadın olmak yakışıyordu. çünkü, her ne kadar malak zebellah gibi olsa da, revan yanında baya kısa kalıyor, bir de o maskeli halleri falan kadına daha uyar gibi, çift lightsaber kullandırmıştım ben, onu tutturdum, bir de hakkaten light side oluyormuş tekrar.

    edit: uyarılar geldi revan kadın olamaz diye, lakin her ne kadar baya önce oynadıysam da oyunu, bastila'yı kadın olarak da kurtarmak mümkündü hatırlarsak. gerçi romance olmuyor ama yine de light side'a geçirebiliyoruz. ben bir de lezbiyen ilişki olur mu umutları beslemedim değil, kabul ediyorum *
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap