8 entry daha
  • 3 temmuz 1993 günü tüm gazetelerde o meşhur fotoğrafı boy gösteren, sivas katliamının baş sanığı olarak gösterilen, dönemin refah partisi il meclis üyesi.

    http://i.radikal.com.tr/…08/11/05/fft5_mf65783.jpeg

    fakat gazetelerdeki o fotoğrafın altında kendi ismi değil, temel karamollaoğlu (dönemin sivas belediye başkanı) yazar. kendisi de şöyle birisidir:

    http://www.tutsakvekiller.com/…es/karamollaoglu.jpg

    işte bu birbirine benzeyen ünlüler kategorisine girebilecek benzerlikten dolayı karamollaoğlu'nun epeyce başı ağrır ve hemen bir basın toplantısıyla fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını açıklar kamuoyuna. o şahsın erçakmak olduğu anlaşıldığında ise her şey için artık çok geçtir. cafer erçakmak çoktan kayıplara karışmıştır. 17 yıldır da devletimiz her ne hikmetse kendisini bulamamıştır.

    fotoğrafın çekildiği an aziz nesin'e lanetler yağdırdığı belirtiliyor. bunu tahmin etmek zor değil. itfaiye aracının üzerine çıkacaksın, gözünü kan bürümüş kalabalığa karşı boy göstererek onları galeyana getirip iyice kışkırtacaksın. zaten olaylar da böyle başlamamış mıydı? aziz nesin'in madımak oteli'nde olduğu öğrenildikten sonra başlamadı mı katliam? fotoğrafın yanlış anlaşıldığı ve aslında masum olduğu iddiaları da var. o zaman geleceksin ve yargılanacaksın. 17 yıldır kaçıyorsan ben yargımı çoktan yapmışım zaten.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap