6 entry daha
  • çalışanlarının, şu sağlık sistemi içinde üslubunun gereğinden fazla bile iyi olduğu hastanedir. tıpkı diğerleri gibi..

    üsluba laf edenler, hastanın geldiği taksi içinde doğum yaptıran doktorlara da şahit oldunuz mu? ya da geleli 5 dk bile olmamış hasta yakınları tarafından "ulan 2 saattir bekliyoruz pezevenk" diye kafa göz dalınan doktorları?

    ben doktor ya da sağlık çalışanı falan değilim ama siz bence bu suçlamaları gidip sistemi düzenleyenlere, hastaneleri bir bir satanlara söyleyin. ama tabi onlara laf etmeye yemez. siz ancak 24 saat, 48 saat nöbette her türlü küfre, dayağa, tacize rağmen üç otuz paraya it gibi çalışanlara çemkirirsiniz.

    şahsen hastanelerde, özellikle acil servislerde olanları gördükçe çalışanların sabrına hayran kalıyorum. içinde yaşadığı boktan düzene karşı tek tepkileri "aaaa ama hastaya bağırıyolaaaa" olan yaşam formları de hiç kusura bakmasın ama onlar gibi hastalara az bile. her gece %99'u acil olmayan yüzlerce hastayla uğraşsın bir de senin gönlünü hoş tutsun. karpuz da kessin mi yersin soğuk soğuk... te allaaam
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap