15 entry daha
  • neredeyse on sene önce, bursa'da, özel ihsan çizakça ilköğretim okulu'nda benim de içlerinde bulunduğum bir avuç veledi yıl sonu müsamerelerinde tiyatro oyunu sergiletmek için çalıştırırdı. tuğrul hocam o amatör oyunları, ders sonrası okulda kaldığımız uzun akşamları ve beni hatırlar mı bilemiyorum. ama temiz kişiliği, çalışma disiplini ve tiyatro ahlakıyla benim için çocukluğumun ilk perdesinin en değerli karakterlerinden biri olduğu tartışılmaz.

    son birkaç senedir tiyatro ve televizyondaki yükselişini görüp duydukça büyük bir sevince boğuluyorum. evin salonunda tek başıma hocamı alkışlıyorum. parıldayışının hiç durmadan, artarak devam etmesini dilerim.

    trt mi? kuruluş gayesini çoktan yitirmiş bir kanal için çalışmaktan kendisinin de çok zevk aldığını düşünmüyordum zaten. belki de en iyisi buydu. ama kesinlikle bu şekilde olmamalıydı. on sene önce biz sahnedeyken, seyirciden karşılığını tam almış bir replik sonrası, sahne arkasında çocuklar gibi içten, hoplaya zıplaya sevinen genç adam böyle bir muameleyi hak etmiyordu.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap