10 entry daha
  • bu filmi izledikten 3 ay sonra filmle alakali aklinizda kalacak tek sey micheal sheen in oyunculugu. onun haricindeki butun oyunculuklar siradan, konu ve duygu derin ama isleyis yuzeysel. detaycilik sifir. hele hele filmin sonu tam bir fiyasko.

    --- spoiler ---

    film en son sahnesinde kafalarda "acaba cocuklari oraya sokmaya deger miydi? sen olasan ne yapardin?" sorularini sordurmaya calismis fakat sahsen benim sordugum tek soru "boyle dandik son sahne mi olur?" oldu. oyle anlamsiz bir son ki bombalara ne oldugunu bile merak etmiyorum.

    bu arada samuel l. jackson daki dusus devam ediyor. izledigim son filmlerinin hepsi oyunculuk ve izlenebilirlik anlaminda fiyasko.

    bir de trinity nin bacaklara takildim bu filmde. siyah deri taytla ordan oraya atlarken belli olmuyordu ama gorunen o ki bacaklari bildigimiz futbolcu bacaklari. kendisine yeni maclarinda basarilar diliyoruz. zira bu performansla giderse yeni filmler zor gozukuyor.

    --- spoiler ---

    bu film ayrica cinli dvd saticilarinin tavsiyelerinin guvenilirligini bir kez daha gostermis oldu. harika bir film diye aldim bu filmi, hatta dvd satan herifin filmi tavsiye ederken yuzundeki etkileyici ve altin gulumsemeyi hatirliyorum. sanirim ona kanmistim.

    gorulduki butun turkler gibi ben de tarihten ders almiyorum. the last templar gibi bir facia yasamis kisinin bu gibi pazarlama oyunlarina kanmamasi gerekiyordu.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap