9 entry daha
  • rocky balboa gelene kadar serinin son filmi olarak bildiğimiz ve "rocky ne kadar da yaşlanmış ah vah" diyerek seyrettiğimiz, rocky balboa ortaya çıktığında ise aslında yaşlılık namına daha hiç bir şey görmemiş olduğumuzu anladığımız film.

    filmden çıkartılacak dersler:

    1- asla sorumluluk sahibi olmayan birine imza yetkisi vermeyin. verirseniz paulie dayı gibi biri bir gecede çulsuz kalmanıza neden olabilir. o da yetmez "banane benim hatam değil eşyalarınızı satarsınız sorun kalmaz" diyerek sizi zıvanadan çıkartabilir.
    2- para, mal mülk, şöhret ve cinsellik kolay yoldan elde edilirse aynı kolaylıkta kaybedilir. biri size bunları bir eliyle veriyorsa diğer eli ile geri alabilir.
    3- kendinizi işinize kaptırırsanız ailenizden uzaklaşabilirsiniz. yeterince ilgi göstermezseniz çocuklarınızı kaybedebilirsiniz.
    4- hiç bir ihanet cezasız kalmaz. sizi dürüst ve başarılı biri olmanız için eğiten ailesi kadar değer veren kalacak yer veren yemek yediren birini para pul şöhret vs için satar bunula da yetinmez ona ve ailesine saldırırsanız ağzınızın payını alır ve dımdızlak sokak ortasında kalırsınız.
    5- her ünvanı elde edebilirsiniz ancak önemli olan bunu nasıl yaptığınızdır. insanların saygısını kazanamazsanız sahip olduğunuz ünvanın bir kıymeti yoktur.
    6- ne oldum değil ne olacağım demeli. bugün milyonlarınız varken yarın kenar mahallede bir viraneye sığınmak zorunda kalabilirsiniz.
    7- yeterince tanımadığınız birine gereğinden fazla değer vermeyin. karga misali dönüp gözünüzü oymaya kalkabilir..
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap