3 entry daha
  • sözlük yazarlarının her gün yaptığı eylemdir. gerçi ben bir nevi antoloji olsun geçen sene bugün ne boklar yiyordum acaba modunda yazıyorum. yoksa ne bok yemeye geliyoruz buraya a.q.
    rahatladıktan sonra arkasını temizlediğiniz herşey gibi (örneğin kaka) ortadan kaldırmanız gereken yazılardır. aksi takdirde bulan kişi yazarı ile birlikte yazıyı imha edebilir.
    ben küçükken ufak bir işletmede çalışıyordum. artık o küçücük kalbim ve beynim ne kadar daraldıysa yine kaleme kağıda sarılıp patronun ne kadar göt olduğundan, neredeyse tüm çalışanların cinsiyetine göre uygun sıfatlar eşliğinde upuzun böyle ii selimin fermanı gibi bişey çıkarmıştım ortaya. kol gibi sıçmıştım öyle böyle değil. zaten huyumdur. böyle bir nefret uyandımı artık yedi ceddine sıfat tamlaması uydururum. kasa defterinin arasında unuttuğumdan bahsetmiyorum farkındaysanız.

    patronun beni çağırdığında anlamıştım başıma gelecekleri, kellemi koltuğumun altına alıp evet ben yazdım hepsini pişman değilim dedim. nasılsa beni işten atacaktı. ama atmadı. önce dede korkuttan bir kaç hikaye anlattı sonrada upuzun nasihat verdi. düşünün o kadar küçüğüm demek. sonra güldü. orayı çok özleyeceğimi söyledi. üzerinden yıllar geçti ve ben orayı özledim layn.

    özetle bulduğun gibi bırakacaksın, nasıl sıçtıysan öyle temizleyeceksin arkadaş !
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap