aynı isimde "opera" başlığı da var
575 entry daha
  • hayatımda kullandığım hiç bir ürün için duygusal bağ geliştirmedim. bundan da gizli gizli gurur duydum. giydiğim ayakkabıdan, izlediğim filme, tuttuğum takıma kadar "ürün" olabilecek her şeyi kapsıyor bu.
    ancak, geçen yıllarla birlikte opera kullanıyor olmanın duygusal bir yanı oldu artık benim için. sadece alışkanlık değil bu. opera kullanmak beni mutlu ediyor. başka bir tarayıcı kullanırken kendimi deplasmanda hissediyorum.
    buraya kadar normal. işin ilginci gayet ortalama bir insanımdır. ortalama yemekleri severim, ortalama müzikleri dinler, ortalama filmleri izlerim. ortalama iyidir arkadaş. huzurdur orası. ancak bu kadar ortalamaya hitap eden bir tarayıcı olan opera'nın kullanım oranı neden %2? bunu aklım almıyor.
    işte orada pis kapitalizm giriyor(marş da giriyor burada. mırıldanın. dım dım dım). internet explorer microsoft'un dayatması, firefox'un bu %30'lara yaklaşan kullanım oranı da google'ın chrome projesine başlayana kadar "firefox indir!" reklamlarına verdiği zaman zaman tık başına yükselen 1 dolar gibi yüksek oranlar.
    işte olan canım opera'ya oldu. iyi ki siki taşşağına denk norveç ülkesi destek çıkıyor ki opera var bu ortamda. bir kullanın bakın tiryakisi olacaksınız. harbi yapmış adamlar da değil. harbi yapıyor adamlar yıllardır. sadece diğerlerinde emanet gibi duran, eklentilerle gelen fare hareketleriyle yönetime alışınca farkedeceksiniz ne tatlı olduğunu.
    hoouu operaaa. uuuğğğ operaaa. ehehe.
1237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap