21 entry daha
  • sınıfında mükemmel görünmesine rağmen, benim gözümde ford nedeniyle tüm kredisini yitirmiş, koşarak uzaklaşılması gereken bir araç olmuştur.

    daha önce yazmıştım, özet geçeyim. şehirlerarası yolda bozulmuştu araç. tamir edildi denip verilmişti bir kaç saat içinde, yine yolda bırakmıştı. bu kez 1 haftalık bekleyişin ardından yine tamir edildi denip samsun'dan istanbul'a hararet göstergesi sonda gelmişti.

    araç daha 1-2 günlükken su eksilttiği gerekçesiyle servise götürülmüştü. daha sonra aynı sebepten 2 kez daha götürülmüştü ve sebep bulunamamıştı. bu yolda kalma meselesinin sorumlusu çıkmıştı sonunda, su motora karışıyordu.

    0 km alınan araç daha 7-8 aylıkken bu problemi çıkartınca, aracın değiştirilmesini, en azından motorun değiştirilmesini talep etmiştik. kabul edilmemişti ve motor rektifiye edilmişti.

    şu an 1.5 yaşında olan araç "tekrar" yolda kaldı. 3 oluyor bu. arızası bilinmesine rağmen bir şey yapmıyor ford. fabrika çıkışı hatalı olan aracı değiştirmiyor. evinizden yüzlerce km uzakta yolda kalıyorsunuz.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap