4 entry daha
  • maç sonrası röportajlar galibiyetin ne kadar önemli olduğunu vurguluyor:
    http://www.kskbasket.net/…erimize-ulastiracakq.html

    koç hakan demir: ''galibiyetin yanında rakibimiz karşısında önemli bir sayı avantajı da elde ettik. bu turdan da çıkacağız. takıma, taraftarlarımıza ve yönetimimizle teşekkür ediyorum, iyi bir sonuç aldık. pınar karşıyaka tarihinde önemli bir galibiyet aldık. bu sonuç, yolumuzu açan bir galibiyet oldu. bu galibiyet, bizi hedeflerimize ulaştıracak''

    genç oyuncumuz birkan batuk: ''taraftarlarla bir bütün olduğumuzda önemli sonuçlar alabileceğimizi bir kez daha gösterdik. tarihimizdeki en önemli sonuçlarından bir tanesini aldık. final four'a kadar gitmek istiyoruz''

    fiba europe resmi açıklamaları:
    http://www.fibaeurope.com/…oundid_7854.teamid_.html

    resmi site fiba europe:
    "krka novo mesto have been one of the eurochallenge's best teams this season but the slovenians were no match for pinar karsiyaka on tuesday night."
    yani ne diyor: "krka novo mesto bu sezon eurochallenge'nin en iyi takımlarından biriydi ama slovenler bu gece pınar karşıyaka'ya rakip olamadılar"

    pınar karşıyaka koçu hakan demir:
    "deplasmanda antwerp giants'ı yendikten sonra* bu galibiyet bizim için çok önemliydi. fikstüre göre iki maç üst üste içeride oynayacağız ve bu bize şu anda avantaj sağlıyor. turnuvanın en iyi takımlarından birini yendik. bütün oyuncularımı, taraftarımızı ve yönetimimizi büyük desteklerinden ötürü kutluyorum"

    pınar karşıyaka oyuncusu birkan batuk:
    "güçlü bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık. tüm takım arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. önemli maçlar bizi bekliyor ve şimdi tekrar konsantre olma zamanı"

    krka novo mesto koçu aleksandar dzikic:
    "first of all congratulations to our oppenent pınar karşıyaka, which is a very god team and have good players in their roster. we will try to overcome the result in our home game."
    ne demiş: "her şeyden önce rakibimiz pınar karşıyaka'yı tebrik ediyorum. çok iyi bir takım ve kadrolarında iyi oyuncular var. kendi evimizdeki maçta bu sonucun altından kalkmaya çalışacağız"

    krka novo mesto oyuncusu smiljan pavic:
    "pınar karşıyaka is a very strong team, we knew that before we came here. they played very hard and deserved to win. we will be waiting them in our home to get the advantage back."
    ne demiş: "pınar karşıyaka çok güçlü bir takım, bunu buraya gelmeden de biliyorduk. çok iyi oynadılar ve galibiyeti hak ettiler. avantajı geri almak için kendi sahamızdaki maçı bekleyeceğiz"
hesabın var mı? giriş yap