169 entry daha
  • trabzonsporlu oyuncular açısından sinir harbi şeklinde geçen maç. başlıca sebebinin şenol güneş olduğunu düşünüyorum ki uzun uzun yazmıştım (bkz: #21831811). trabzonlu oyuncuların aşırı agresif tavrı beni şaşırttı diyemem. tek pozisyona da giremediler. sabaha kadar oynansa duran top dışında gol bulamazdı trabzon. bu maçtan sonra trabzon'un düşüş içine gireceğine inanıyorum ama fenerbahçe'nin de maçları kolay sayılmaz. trabzon puan kaybedecektir ama fenerbahçe'nin de kazanacağının garantisi yok.

    bunun dışında sezon başından beri söylediğimiz (yani en azından benim söylediğim:) kağıt üzerindeki en iyi arka 5'li fenerbahçe'de sözü bi kez daha doğruluğunu kanıtladı. volkan-lugano-yobo-gökhan-santos hattı bu sezon yalnızca geçen hafta ve bu hafta bir arada oynadı; bu 2 haftada toplasan 2 net pozisyon vermediler rakibe.

    andre santos bu sezon ilk kez brezilya milli takımının sol beki gibi oynadı. quaresma ile birlikte ligin en kolay adam geçen iki adamından biri olan yattara'ya adım attırmadı. geçen sezon sami yende oynanan maçta da keita'ya da adım attırmamıştı. büyük maçlarda büyük oynuyor.

    lugano'yu bu sezon ilk kez bu kadar hırslı gördük. bu yıl ilk kez gözlerinden ateş saçan, o sevdiğimiz görüntüsündeydi. zaten gole de sevilla'ya attığı gol kadar sevindi. niang, topuz, emre hepsi maçın içindeydi. lider oyuncular karakter koymadan bu takım düzlüğe çıkamaz demiştim (bkz: #21741895). bu maçta hepsi karakter koydu.

    normalde bizler inandık sizde inanın sözünü taraftar takıma söylerdi. bu kez takım, taraftara bizler inandık sizde inanın dedi.

    ediiit laaan ediiit: nasıl koooyduuu aykut kocaamaaaaaaan kocaaaaaamaaaan kocamaaaaaan :)
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap