184 entry daha
  • bloatware uzmani.

    cok pis sovmek istiyorum bu adamlara. unattended windows recovery cok guzel bir sey evet, ama ot bok yazilim istemiyorum, bana sadece driverlari ve windows'u kur seklinde bir secenek sunmasi lazim o kurulumun. taze windows kurulumu diye actigi sey benim 1 yilda icine sicacagim hali resmen. ayip, yazik, gunah.

    wifi manager koymuslar. hic isim yok onunla. ulan mal, windows'ta zaten var wifi manager.

    health check-up dedikleri yazilim yine bir boka yaramiyor. bos is o da. yok windows update'i kontrol ediyor falan filan. bios update icin lazim olur diye tutuyordum ama lazim olursa bios update acar arastirir yaparsin.

    gorselleri goruntulemek icin ayri bir yazilim var. tamam, anladik, wpf bilen yazilimcilariniz var. fakat ne gerek var lan ? windows'un icerisinde image acacak seyler olmasa neyse derim. ayni durum movie goruntulemek icin kurulmus bir yazilimda da soz konusu.

    netflix kurulu geliyor. istemiyorum netflix ben. sicarim netflix'ine lan lazim olursa indiririm, support'unu ararim yapamayacak adam olsam.

    sayiyorum bak tek tek isime yaramayan yazilimlarini:

    -hp mediasmart cinemanow 2.0: combined community codec pack ile bu amelenin acamayacagi dosyalari aciyorum zaten. bye bye.
    -hp mediasmart dvd: acmaya bile zahmet etmiyorum.
    -hp mediasmart movies and tv: yine acmaya bile zahmet etmiyorum. acilacagindan bile suphelerim var.
    -hp mediasmart photo: windows image preview var. yetmezse picasa var.
    -hp mediasmart video: yine windows media player var. winamp var. combined community codec pack dahilinde hazir gelen media player classic var.
    -hp support assistant: bir halta yaramiyor.
    -hp wireless assistant: windows'un kendi wifi manager'i gotume mi kacti ?

    ha bir de tum bu malliklarin altyapisi icin hp software framework var. hp quick launch denen dummy tool'unu gectim.

    movie theme pack for hp mediasmart video ne oluyor ?

    su kadar program var, yukarida adini yazmadigim 2 tane programi kullanmam gerekebilir. biri webcam icin olan program, digeri de lightscribe yazilimi.

    guya recovery'ydi, temiz kurulumdu diye kendi recovery partition'indan kuruyoruz, yok bu kadar cop dolduramaz bir insan bir kuruluma.

    istemiyorum lan al bu programlari. revo uninstaller ile mi ugrasacagim bir de ?

    cok sinirliyim sozluk cooooook.
377 entry daha
hesabın var mı? giriş yap