• sürücü kurslarının en sevdiği adam sikme parolası. ben ehliyetimi 2007'de almıştım yanlış hatırlamıyorsam, o zaman demişlerdi ki "kardeş bak stajyer ehliyet olayı gelecek, sınav şöyle zor olacak, ilk 2 sene yanında biri olmadan kullanamayacaksın, hata yaparsan boku yedin direkt ehliyeti alıcaklar". he abim he deyip sınava girip almıştım ehliyeti o zaman. sonracığıma daha sorgulamadım tabii.

    bugün ekşi duyuru'daki bir duyuruyla tekrar farkına vardım ki, son 30 senedir ülkemizin kanayan yarası haline gelmiş bu olay. sanıyorum ülkemizin en uzun soluklu efsanelerinden biri haline gelmiş. okuyoruz:

    http://www.eksiduyuru.com/index.php?m=d&id=278077

    -ya yeni ehliyet alanlara 2 senelik stajyer olayı falan varmış diye duydum. benim bildiğim bu senelerdir ortalarda gezen efsane gibi bi şeydi, gerçekleştiriliyor mu yoksa?

    -ben 5 sene oldu ehliyet alalı,o zaman da vardı aynı muhabbet, hatta 5-6 aya çıkar diyorlardı :) şimdi ne olur bilmem ama...

    -valla 15 sene önce ehliyet alanlar da duymuştur herhalde bu muhabbeti. şehir efsanesi bence, ha ben kanıp almadım mı ben de aldım.

    -ben alalı 32 sene oluyor o zaman da vardı bu muhabbet

    -ulan hala ayni palavrayla adam sikiyorlar demek. 2003 de aldim, bu son donem bundan sonra stajer ehliyet sistemi geliyor diyorlardi.

    -ben 2005'te aldım, o zaman da vardı, o gazla aldım ehliyeti.

    -2007'de aldım, o zaman "bu son dönem önümüzdeki yıla geliyor" diyorlardı.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap