11 entry daha
  • geçenlerde imdb'de kocaman bunraku'yu görünce hemen gözüm takıldı. sonra ufak afişe baktığımda johnny depp ve jason statham'ı gördüm. "hananı!" diyerek davrandıp resme tıkladım. "johnny depp değilmiş lan, colin farrell'mış." dedim. fakat o da değilmiş, josh hartnett'mış adam. zaten jason statham da jason statham değil, woody harrelson'mış. bak o yine iyi. gerçi film kadrosundaki asıl bomba gackt oldu benim için. gackt'nun oynadığı filmi seyrederim ben her türlü. o yüzden seyredeceğim, seyredeceğim de demi moore'un orada ne işi var? demi moore'lar kaldı mı artık?

    kendi kendime muhabbetim bittiyse eğer sadede geleyim (evet bitti, lütfen buyrun). amerikanlar izlemez bu filmi, gişede patlar. ha underground bi izleyici kitlesi olur mu, onu izlemeden söylemek mümkün değil.

    edit: film benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. favori filmlerim arasına ekledim. josh hartnett yaptığım bütün terbiyesizlikleri yedirdi bana, role çok oturmuş (cuk oturmuş da olabilir). gackt reis de kenshin kenhsin takılması gözümden kaçtı sanmasın. açıkçası filmi çok beğendim ben. arcade oyunu gibi. mekan animasyonları bunraku ruhunu çok iyi yansıtmış.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap