167 entry daha
  • gayrıciddi bir site.

    "yazarımız sizin için imzaladı" diye mail attılar, ben de almayı düşündüğüm başka kitaplarla birlikte sipariş verdim. kitaplar geldi ama eşek kadar mail atıp reklamı yapılan, sipariş onayından sonra açıklama olarak "kampanya, x sizin için imzaladı" denilerek teyid edilen kitapta imza yok. tüm kitabın sayfalarını tek tek çevirdim belki süpriz vardır diye ama nafile.

    mesaj atıp durumu bildirince de "karışıklık için özür dileriz, isterseniz 3.-tl'lik bir alacak çeki gönderebiliriz" diye bir cevap gönderdiler. yazarın imzasının değeri 3.-tl yani. insan bu şekilde acaba kaç kişiye imzalı diye imzasız kitap sattıklarını merak ediyor açıkcası.

    imza bahane, muamele ciddiyetsizce.

    edit: ciddiyetsizliklerini kendilerine ilettiğim mailden sonra kitabı iade etmemi, yayınevinden imzalı olanla kitabı değiştireceklerini içeren bir mesaj aldım kendilerinden. gelişmeleri ekleyeceğim daha sonra.

    edit-2: kitabı iade ettim, imzalısı ile değiştirdiler sağolsunlar. onlarca kitap aldım ben bu siteden, ilk defa böyle bir eksilikle karşılaşmıştım. düzelttiler, eskisi gibi alışverişe devam.
1493 entry daha
hesabın var mı? giriş yap