42 entry daha
  • yorgun ve ricada bulunan kargocudur. restoranda yemek yedikten sonra 'ya bugun cokalabalıktı,yorulduk - size de o kadar servis açtık, afedersiniz yediniz içtiniz- bulaşıkları da siz yıkasanız' ricasında bulunan kişiyle ricası ve yorgunluğu bakımından benzer.

    iki gözüm sevgi pıtırcıkları; isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki düstüruyla 'rica etmiş, ee o zaman, yapmak lazımdı' şeklinde savunmuşlar.

    rica etsem bi siktirip gider misiniz? bakın rica ediyorum.

    rica la adı üstünde,rica. bir talepte bulunursunuz ya da sizden bir talepte bulunulur. yapıp yapmamak ona/size kalır. bir zorunluluk da orospu çocukluğu da yok ortada.
    sen yorgun değilsen, istersen inersin. diğeri yorgunsa, hastaysa, yaşlı veya malülse ya da bir mazereti bile olmaksızın inmek istemiyorsa inmez.net.

    kesinlikle kargoyu almak için inecek kişinin incileri dökülmez ama çıkaran kişininde hayat damarlarından biri kesilmez, oracıkta can vermez. şimdi anlamadan dinlemeden ölseydi bari sizin için öröspüee çöçüü kepitalistler falan diyecekler de çıkacaktır. naaparsın, insanın ağzı torba değil ki sıçasın.

    kargocuların yaşam standartları hakkında da saptamalar yapılmış, ''köle mi?'' diye sorulmuş. değil mi ellaham?
    özelde kargocular ve hizmet sektörü çalışanları, genelde bütün maaşlı çalışanlar için; şu söylenilen çalışma şartlarına kölelikten daha uygun bir sıfat var mı? benim bildiğim yok.

    bu hikayedeki kişiler üzerinden egolarınızı tatmin edin,insanların iyilik -kötülük, orospu çucukluğu derecelerini, vicdan katsayılarını belirleyin. yukarıya-sisteme- şartlara doğru bir atar yapmayın, sorgulamayın anca yatay pozisyonda rüzgar yapın. ohh efil efil.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap