2 entry daha
  • büyü konusunda en iyi town tower'dır. library sayesinde her seviyeden bir tane daha fazla büyüye sahip olması oldukça büyük bir avantaj. ayrıca bu kasabadaki solmyr'in sahip olduğu chain lightning büyüsü ise oyundaki güçlü, oldukça zarar verici ve 5 yaratığa kadar zarar veren bir büyü olduğu için savaş başındayken yapılabilirse savaşın gidişatını en başından değiştirebilen büyülerden birisidir.

    ayrıca oyundaki en iyi büyülerden birisi de town portaldır. earth magic'te uzman olan bir büyücü town portal sayesinde istediği kasabadan istediğine gönlünce dolaşabilir. yine tower'daki her seviyeden bir büyünün daha fazla olması town portal büyüsünü yakalama olasılığınızı daha da arttırmaktadır. sürekli town portal kullanarak her kasabadan çıkan yaratıkları (ya da güçlü olanları) bir heronuzda toplarsanız hem yenilmez hem de istediğiniz kalenizi zamanında ışınlanarak kurtarır konuma gelmiş oluyorsunuz.

    artifact merchants ise (towerda var. hayret!) bazı birleştirilen artifactları toplayabildiğiniz için (mesela armor of the damned) oldukça faydalıdır.

    bütün bu nedenler yüzünden oyundaki favorim solmyr ve tower'dır. town portal bulamasanız dahi biraz geliştiğinizde 2000'e yakın hasar vermesiyle chain lightning oldukça işinize yarayacaktır. ayrıca titanlar da hafife alınacak yaratıklar değillerdir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap