7 entry daha
  • az önce izlediğim filme ara verip sigara içmeye diye mutfağa gittiydim,en son bunu hatırlıyorum.arada bir çorba yaptım,ocağın etrafını sildim.bulaşıkları yerleştirdim.çamaşırları topladım katladım,az bi ütü filan.
    neden sonra kendime geldim, ben napıyodum diyerekten.hop açtım filmimi tekrar, ama kafam kalan ütüde.nevresimi ne zaman değiştirmiştim ben, şuraya viledayla bi girişsem mi naapsam tozlanmış hep....
    titizlik böyle pislik bişeydir, baş göstermesin dur durak bilmez.benim kendisiyle baş etme yöntemim inatlaşmak olmuştur her seferinde.saykoya bağladığımı fark ettiğimde,( ki bağladım mı gerçekten güzel bağlıyorum misafirin elinden tabak alıyorum döküyo diye misal, ya da icraat halindeyken çarşafı düzeltmek için mola veriyorum filan) yani baktım ki ciddi ciddi orayı burayı silmeden duramama dönemine girmişim; olduğu gibi bırakıp daha da temizlik yapmayacam diyorum. tozun toprağın içinde oturuyorum, bazen rüyama giriyor ama elleşmiyorum yine de. bazen o kazanıyor bazen ben kazanıyorum, daha çok o kazanıyor senin allah belanı versin diye girişiyorum toz bezleriyle ortalığa.
    bu sefer ne olur bilemiyorum,sanki erken yakaladım bu sefer iyice delirmeden dur bakalım.değiştirmiyorum lan nevresimi aha da buraya yazıyorum.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap