3 entry daha
  • steroide başlamanın ilk adımı olan ilaç. steroidlerin (doping) en masumudur, çoğu pro vücutçu bunu güçlü bir supplement düzeyinde görür, pek adam yerine koymaz. karaciğerin protein sentez miktarını takriben 40-45 gramdan 50-55 grama çıkardığı düşünülür. adaleleri şişiren ve daha dolgun gösteren, sadece bu öğün başına sentezlenen 10 gr fazla protein değildir tabii. vücutta su tutar. ayrıca etken maddesi kasları daha diri gösterir. tabii ki steroid önermeyiz ama bir biçimde o karşı konmaz içgüdüye yakalandıysanız starker mann'ın bazı önerileri olacaktır ki şöyledir:
    - satın alırken çok dikkatli olun. sahtesini alırsanız yan etkileri çok kısa sürede ve çok etkin olarak ortaya çıkar, prostatınız büyür, durmadan tuvalete giderseniz. primobolan kullanılırken idrar üretimi artar, bundan kıllanmayın. ama prostat sancısı oluyor ve durmadan işeme ihtiyacı duyuyorsanız, tuvalete gittiğinizde ise idrar çok az çıkıyor ya da çıkmıyorsa büyük ihtimalle sahtedir.
    - primobolan kürü esnasında prostatı koruyan bitkisel ürün olan saw palmetto kullanın. her gün 1 ya da 2 apikobal b vitamini tableti alarak karaciğerinizi koruyun. kür bitiminde ise karaciğeri temizlemek için mucize bitki milk thistle kullanırsanız iyi edersiniz.
    - kür boyunca protein alımını çok artırın. hem primobolan kullanarak karaciğerin protein sentezi miktarını artırıp hem de proteini az almak denyoluktan başka birşey değildir. karaciğere ekstradan zarar verdiğini de duymuştum. primobolan kürü esnasında çok şiddetli, ağır antrenmanlar yapmak gerektiğini hiç yazmıyorum bile. zira bu steroid, iğneyi çaktın diye kas şişiren birşey değildir. hayvani antrenmanlar ve ekstrem beslenme olmazsa bir işe yaramaz.
    - primobolan'ın kankası sustanon'dur. risklidir. yüksek dozda ve uzun süre kullanıp erkekliğinden olan çok adam tanıdım. primobolan'ın yanında sustanon da kullanacaksanız dikkatli olun. haftada bir tüp ve 6-8 haftayı geçmemenizi öneririm.
    - esasen primobolan kürünü de 8 haftadan fazla kullanmak vücudu zorlar. yan etkiler ortaya çıkmaya başlar ve kalıcı olabilir. bu yüzden müsabık olmadıktan sonra 8 haftayı geçmemek iyidir.

    bu ilaç aslında ağır ameliyattan çıkan bitap düşmüş hastaların kısa sürede toparlanması amacıyla üretilmiş bir ilaçtır. fakat ölü dişi köpeğin beyin sıvısından bile steroid üretebilecek kadar gözü dönmüş insanoğlu, primobolan gibi bir nimeti tabii ki kaçırmadı, steroid olarak kullanmaya başladı. başta dediğim gibi, steroidlere ilk adımdır. primobolanla başlarsınız, daha ağırlarına geçersiniz. sonu, vücudu mahvetmeye kadar gider. yol yakınken primobolanla yetinip daha ileri gitmemek doğru olandır. daha doğru olanı ise hiçbirini denememektir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap