1 entry daha
  • insanların hakkında abartılı şeyler konuşmaya bayıldığı eski dostumdur.

    ilginçtir ki hakkında konuşulanların neredeyse tamamı tam tersini yansıtır. kimse zekasından etkilenmedim diyemez ama kibirli der.kendisini özel ve ayrıcalıklı zanneden iradelere attığı tokatların adı kibir konulmuştur. kendisini herkesten üstün görüyor denir, 2006 yılında ve sonrasında hatırı sayılır bir süre istanbulda bir devlet hastanesinde cumartesi-pazar günleri gönüllü hasta bakıcı olarak çalışmış ve sadece kimsesi olmayan yaşlı hastalara bakmıştır.giriştiği hayır işlerinin tamamını büyük bir özenle gizlemiş ve fiilen çalışabileceği işler seçmiştir hep.

    adama bencil denir, sahip olduğu herşeyi paylaşır ve bunu yaparken ertesi gün ölecekmiş gibi acele eder (gerçekten en çok duydugum ve en şaşırdığım budur)

    farklı bağlantılar sayesinde şimdi ki konumuna geldiği söylenir.evet adamın mason üstadlarından katar şeyhlerine oradan da çinçin çingenelerine kadar uzanan garip bir çevresi vardır ama şimdi ki haliyle bunların hiç bir bağlantısı yoktur, basitce 16 yaşında çalışmaya başlamış ilk şirketini 18 yaşında kurmuştur. çok çalışır falan değil adamın hobisi çalışmaktır. ürettikçe mutlu olur. eserlerinden ziyade kendilerini pazarlamaya çalışanlardan çok rahatsız olur midesinin bulandığını söyler, buna karşın üretip sessizce kendisini geri çekilenlere büyük saygı duyar.

    para konusunda eli sıkı denir, bu adam borçtan çok çekinir, kredi kartı bile kullanmaz, maaşları ne olur ne olmaz hesabı 1-2 gün önceden dağıttırır.
    her şeyi kurgular, planlar, hesaplar. biraz ruh hastasıdır denirse evet doğrudur. her şeyi anlamaya çalışır, kafası doğaldan güzel gibidir. her ayrıntı üzerine uzun uzun düşünür, olasılıkları çıkarır, sonuçlara varır, yeterince olasılık değerlendirmesi yapmadıysa hareket etmez. son zamanlarda tarih, felsefe ve bazı eski ilimlerle daha da kafayı bozmuştur.

    nezaketi zayıflık olarak algılayan insanların hayvan kadar değeri yoktur gözünde, kimyası bozulur ve bu kişilere karşı çok terbiyesiz ve acımasız bir tavıra bürünebilir.

    tam olarak toplumun yaptıklarının tersini yapar, insanlar ünlü olmaya çalışıyorsa o saklanır, kriz var diye masraflar kısılıyorsa o gidip yatırım yapar, çevresi popüler ortam çocuklarından değil kendisi gibi gölgede sessizce bekleyenlerden oluşur. (ne bekledikleri ayrı bir konu)

    pek insan sevmez denir bu kısmen doğrudur başta kendisi olmak üzere insanlara baktığında sadece nitelikleri görür ve onları hatırlar.

    mekanik saatlere garip bir tutkusu ve iyi bir kolleksiyonu vardır birçok kazma bunu lüks’e düşkünlük olarak yorumlar.

    cesur zannedilir tavşan kadar korkaktır aslında, ama tabiatı bozuktur reflex olarak korktuğu şeyden kaçacağına üstüne gider ve zarar verirken hiç çekinmez, rahatsız edildi ise evet merhametsizdir.dönüp geriye bir kere bile bakmaz.

    daha uzar gider bu liste…
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap