125 entry daha
  • muhteşem bir finalle biten dizi. 2 yıl boyunca izleyicileri ekrana çivilediler, sonunda da her şeyi zekice bağladılar, katili de açıkladılar. böyle başarılı bir diziye imza attıkları için yapımdaki herkesi tebrik ediyorum. the killing, izleyicilerini asla hayalkırıklığına uğratmayan, son yıllardaki en başarılı polisiye-drama dizisi.

    --- final bölümü spoiler ---

    -"daha 20.dakikada katili açıkladılar..kalan 25 dakikada ne olacak..herhalde linden'in düğününü izleyeceğiz" derkeeen asıl bombayı teyze patlattı..meğersem teyzem arabayı göle ittiriveeemiş.. tabii içindekinin rosie olduğunu bilmeden. haftalar boyunca soğukkanlı durdu ya tebrik ediyorum kendisini. çocukların bakımını üstlenmesi vicdanını rahatlatmak içinmiş.. bir de son bölümde ablasını fırçaladı "bıraktın gittin çocukları" diye.

    -dizinin sonunda holder ile linden'in konuşmaları dikkate değerdi. gerçekten de rosie'nin asıl katili kimdi? jamie öldürmek istememişti. teyze ise onu öldürdüğünü bilmiyordu. katil hiç kimse miydi, yoksa herkes biraz suçlu muydu?

    - dizinin sonunda meclis üyesi richmond beni hiç şaşırtmayan bir atraksiyona imza atmıştır. politikacılar böyledir efendim.

    her şey bir yana rosie gerçekten mutlu muydu?

    --- final bölümü spoiler ---
326 entry daha
hesabın var mı? giriş yap