87 entry daha
  • ekşi sözlük bir şeyi beğenmeme ve onun alt kolu olan yarısında çıkma timini okumadan izledim, ve iyi de yapmışım. artık bunda da o kadar zaman, para ayırıp gidilen sinemadan çıkılıyorsa bu kadar filmi kim izliyor merak ettim. ayy hiç de böyle film izlememiştim demiyorum ama gayet izlenir bir film.

    --- spoiler ---
    - theron ve ona dair hemen her şey beklentimin üstündeydi. mimikleri, sesi, özellikle giysileri olmuştu. kuş formuna, oradan tekrar insan formuan dönmesi kısmını falan sevdim.
    - periler diyarı güzel olmuştu, cüce müzikleri eşliğinde tatile gitmek isteyebileceğim bir yer, öyle sincap peşinde falan koşturur insan, dert tasa kalmaz.
    - bazı geçişler tam olmamıştı.
    - içip içip uyuyan kızı öpmesine rağmen içimdeki huntsman aşkı bambaşka. hemen zaten bir acılı, saçlı, sakallı göreyim dibim düşer.
    - kristen stewart çok dandik bir seçim olduğunu söyleyen 100. kişiye hediye varmış, bu yüzden ben de bir kez daha söylemek istedim. güzelliğin de ötesinde kız bir kere tatlı değil. hadi tamam bu da sadece benim görüşüm olsun ama mimik yok, bu ne olacak? bütün filmi de kenara attım, zehirli elma yedikten sonra uykuya dalmış suratı ile filmin geri kalanındaki suratı arasındaki tek fark gözünün kapalı olması neredeyse. hollywood'un parlayan yüzü bu kızcağızsa yandık demektir.
    - bu arada snow white kraliçe olurken keşke kendisine halk oyunları ekibi giysisi kumaşından elbise giydirmeseymişsiniz. tamam, anladık kendisi çok iyi, adil, kalbi temiz falan ama kraliçe lan yine de.

    --- spoiler ---
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap