25 entry daha
  • 1.5 aydır anksiyete için doktor tavsiyesiyle xanax (0.5 mg) ile kullanmaya başladığım başarılı ilaç.
    efendim ben ne başlangıç dozlarında bi fark gördüm nede ilerleyen dönemlerinde. 5 mg la başlayıp şu an günde 30 mg kullanmaktayım. xanax'ı ise doktor bıraktıralı 1 hafta oldu. bu ilaçlar bana yepyeni şeyler katmadı aksine daha önce bende olan normal hayatımı sürdürmemi sağlayan duygularımı hislerimi geri getirdi. yine kaygılarım yine korkularım var ama bu defa daha rahat yüzleşiyorum, daha gerçekçi çözümler üretiyorum. ha ayrıca dikkat eksikliği ve normal depresyon durumu için de ritalin (günde 20 mg) ve edronax (günde 10 mg) kullanıyorum. hangi ilaç ne yan etkisi yapıyor bilmiyorum ama genel olarak gördüğüm yan etkiler.

    eğer paxerayı uyumadan 3-4 saat önce içiyorsam güzel bi uyku çekiyorum 8-10 saat arası eğer uyumadan hemen önce içersem zor uyuyorum
    kaslarım aniden yorulup ellerim, ayaklarım yada kollarım kasılabiliyor. mesela otobüste ayakta gidiyorsam eğer araç sürücüsü de dengesiz hareket ediyorsa sıkı sıkı tutunurken bir de bakıyorum ki ellerim kasılıp kalmış işe yaramaz duruma gelmiş
    iştahım azaldı edronax'a kasımda başladım ritalin'e şubatta mayıs ortasında xanax ve paxera. totalde 20-25 kilo verdim.
    çok alkol kullanan biri değilim yapı itibariyle hatta ailesel olsa gerek (dedem meyhaneciydi sağlam içerdi, diğer dedem de sağlam içiciydi bıraktı) alkol alsam da sarhoş olmak hayaldi benim için, dolayısıyla sosyal ortamlarda içen birisiyim edronax ve ritalinde zaten alkolle tepkimeye giren ilaçlar değil dikkatsiz kullansam da problem yaşamıyordum yani. fakat paxera hayatıma girdikten sonra bi bira dahi içsem kıkır kıkır kıkırdamamama sebep oluyor alkol eşiğimi düşürüyor yani.
    ha bu arada anksiyete de bizle beraber sürükleniyor tabi hala yatmadan önce havuz problemleri tarzda gelecek planları yapılmakta. ama artık çile olmaktan çok tedbir gibi anksiyete hayatımda.
    bunun dışında yıllardır fobim olan kan aldırma fobimi de sayelerinde geçtiğimi düşünüyorum zira orta okuldan sonra (12-14 sene) ilk defa kan aldırabildim.
    evde oturmaktan fena halde sıkıldım deli danalar gibi iş aramaktayım
    değişikliği kolay hazemedemeyen ben 2 haftadır ankaradayım ve bu dönemi daha rahat atlatıyorum ama xanax gitmeyeydi daha da rahat olurdu eminim sanki eve kapandım biraz.
    dikkat dağıtıyormu bilmiyorum açıkçası bu yazıyı yolladıktan sonra 50 defa edit yaparsam dağıtıyor olduğuna kanaat getircem ki o da bi eksi çünkü dikkat eksikliği için ritalin kullanıyorum.
    ayrıca intihar mintihar da yok öyle bi dünya

    çıkardığım sonuç; eğer iyi bi doktora gidiyorsanız (benim doktororum telefondan bile teşhis koyuyor) şunu anladım bu ilaçlar sizde olan şeyi size geri veriyor. bunların hepsi benimdi zaten, psikolojik sorunlarla beraber vücut artık ne salgılıyosa bilemicem salgılamaz hale geliyor ve hooop mutluluk kayboldu, hoop enerji kayboldu. bu ilaçlar napılması gerektiğini iyi biliyor kişinin ihtiyaçlarına göre.

    hadi öptüm say gömdüm bay
364 entry daha
hesabın var mı? giriş yap