9 entry daha
  • bunlar bizdeki atsız ekolü ırkçıların bir başka versiyonu. ama bizim ırkçıların hakkını vermek gerekirse, adamlar türk ırkıyla kafayı bozmuş ama en azından ırkçılık dümeni altında gizli dincilik yapmıyorlar. (tabi şaman fetişlerini saymazsak)

    bunların ise tek beyaz ırk kriteri, (ateist, deist, agnostist veya dindar yani sonradan ne olursanız olun) ama mutlaka hristiyan bir orijinden gelinen bir beyaz olunması gerekiyor. zira dna haplogroup analizlerinde beyaz ırka atfedilen r1a ve r1b kodlarına dahil olduğu bilimsel olarak belirtilen bazı yahudi ve müslüman beyazları dahi kendilerinden saymıyorlar.

    mesela bu sitelerindeki bazı tartışma konusu olan örneklerde; tipik akdenizli türkler gibi görünen (hristiyan orijinli) herhangi bir yunanı, italyanı, ispanyolu, portekizliyi veya arnavutu kabullenirken, türk, çerkez, arnavut veya boşnak bir müslümanı anında ret edebiliyorlar. işte makbul kabul ettikleri arnavut katolik model'e bir örnek

    aslında zihniyetlerine haçlı ordusunun bir çeşit ırkçılığa bulaştırılmış versiyonu denebilir. tabi tek bir farkla; haçlılar istila ettikleri yerlerdeki insanları asimilasyonla vaftiz edebilme lütfunu bahşederken, bunlar sadece yok ederek bunu gerçekleştirebileceklerine inanıyorlar.

    aşağıdaki linkler de türkiye ile ilgili çeşitli zihin isali örneklerini görebilmek mümkün;

    http://www.stormfront.org/forum/t364757
    http://www.stormfront.org/forum/t896334
    http://www.stormfront.org/forum/t904708
    http://www.stormfront.org/forum/t909786
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap