• insanın hayatında onu zevk doruklarına çıkaran iki nokta var ; yemek ve seks.. bu da demektir gibi ağzımın ve cinsel bölgen aynı amaca hizmet ediyor. aynı biçimde davranıyor aynı sinyalleri alıyor. freud'da bu dediklerime selam çakmış zamanında; anal dönem ve oral dönem olarak ayırmış.

    dersi bi kenara bırakırsak aslında ikisinin de oldukça benzer evreleri var ;

    ön sevişme ---

    yemek yemenin ön sevişmesi kokularla başlıyor. yemeklere uzaktan bakıyorsun , veya hazırlıyorsun . salatayı ince ince doğruyorsun , limonunu sıkıyorsun .. eti atıyorsun tavaya , 'cııııızzzzz' diye bir ses geliyor , kokular insana daha fazla dayanamayacakmış gibi , hemen yeme isteği uyandırıyor. veya bir restoranda gittiğinde , 'ondan istiyorum , bundan istiyorum , her şeyden istiyorum..' açgözlülüğü yapıyorsun.

    sevişmek de aynen öyle ; ufak ufak tadılan mezeler, gelen yemek kokuları, ön sevişme gibi. yemekteki kokular gibi sevgiliyle öpüşmek de insanı sabırsızlığa itiyor.

    mezelerden iki kaşık alıyorsun , ''ama şimdi doyarım * '' korkusuyla mezeye de dalamıyorsun. sabırsızlanıyorsun , gelsin artık yemek!

    sevişme evresi ----

    ve sonunda geliyor yemek, biraz önceki açlığın verdiği saldırganlıkla hapur hupur götürüyorun kebapları dolmaları .. 'pilavı' diyorsun , 'pilavı ihmal ettim' . bu , sevişmede erkek arkadaşların kadınların göğüslerine gösterdikleri alakaya tekabul ediyor.. tamam 'yemek' belki lezzetli ama 'pilav' olmasa neye yarar kebap?

    yemekleri götürüyosun hızlı hızlı ama doymaya* mı başladın sanki ne?? doyuyor musun yoksa? onca mezeye salataya daha dokunmamışken doymak olur mu hiç? biraz ara verip öyle mi yesen ? ama o zaman mezeler soğur.

    o zaman yavaşlıyoruz biraz.. yavaş yavaş yiyiyoruz yemeğimizi , yavaş yavaş çiğniyoruz , bütün tatları hissediyoruz sonuna kadar ! yavaşça çiğne yavaşça yut , yemeği hisset.. belki biraz yeni bir şeyler de deneyebilirsin ha? misal patlıcan salatasını neden pilavla yemiyorsun? eti neden acılı ezmeye daldırmıyorsun? belki hiç tatmadığın bir 'lezzet patlaması' yaşayacaksın , et et gibi değil de , daha öte bir tat vericek sana? .. evet belki her halukarda 'doyabilirsin' , ama neden daha fazla , daha büyük bir lezzet alarak doymayasın ki?

    pozisyon değişiklikleri , yemekleri birbiriyle kombinlemek gibidir , her yeni şey daha büyük bir lezzet verir , heyecan verici tatlar bulursunuz, tatlı ve tuzlunun aslında müthiş bir ikili olduğunu keşfedersiniz.. ama unutmayın ki balıkla da yoğurt yenmez , zehirlenirsiniz.

    tatmin sonrası ----

    evet , yemeklerimizi yedik , ve eğer biraz olsun 'damak' tadımıza düşkünsek , çabuk çabuk yemek yerine , her bir anını hissederek yedik..

    bir sigara yakıyoruz di mi? bu kısım ikisi için de ortak galiba *

    çaylar geliyor , parterinizle konuşuyorsunuz ;

    'yemek nasıldı? ' --- 'zevk aldın mı? '

    'pilav diri mi kalmış? ' ---- 'göğüslerle yeterince ilgilenemedim mi?'

    peki sonunda ne diyorsunuz ? ;

    ''doyduk çok şükür ama burası artık eskisi kadar kaliteli et kullanmıyor sanki kamil ha? kamiill???? ''

    edit: imla
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap