33 entry daha
  • orjinal footage ve adamimiz oldukca enteresan. insana dokunan pek cok tarafi mevcut. beri yandan, werner herzog bu yaptigindan sonra insan olarak gozumde bitti. kimse kusura bakmasin ama elindeki malzemeye ancak bu kadar cig yaklasilabilir. sinema, belgesel, teknik, taktik olarak demiyorum. mevcut yuzlerce saatlik cekimden dogru duzgun bir anlatim cikartmayi basarmis netekim. kendini isin icine soktugu yerler ise farkli. battikca batiyor. aha aylar gecmis durup dururken aklima geldi.

    timothy'i yargiladigi yerler ve ozellikle olum aninin orjinal ses kaydini dinleyip (su an timothy'nin arkadasi mi kuzeni mi oyle bir yakininin elinde) acilen yoketmesini soyledigi yerler... aman allahim! sen ne kadar ucuz artistlik pesinde, cig bir insanmissin werner. surekli bir dogru yolu gosterme ihtiyaci, diger yandan tarafsizligini belirtme ikiyuzlulugu... nereden dahil oldugu belli olmayan bir projede, kendinden once yasanmis olaylarin uzerine, tanimadigi ve buyuk ihtimal ile akil sagligi yerinde olmayan bir adam uzerinden prim yapma cabasi... izlerken utandim.

    izleyiciyi su hayatta gorup gorebilecegi en enteresan kisiliklerden biri olan grizzly man ile basbasa birakamamis. kendi sikici kisiligini ve kohnemis personasini isin icine katmadan edememis. yazik.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap