118 entry daha
  • hayatın hoyratlğı icinde daha nice aglama sebepkeri ile karşılaşacaklarını bilmeyen, anlatılsa da "ne diyosuuuğn sen yea, kızın haline baksanaağ" tepkisini vermeleri muhtemel olan kızlardır.

    ah be şekerlerim.... hele o okul bi' bitsin, iş hayatına atılın. sonra; dalaverenin kalleşligin bin türlüsünü görün. derken; "dost" sandığınız kişiden, boktan bir terfinin büyüsü ile kazık yemek nasıl birseydir, bunu bi' öğrenin. hatta; sevdiğinizin ihanetine uğrayın ve en mutlu oldugunuzu sandıgınız bir anda ayrılik denilen saraptan tadın. ama hayatta hersey yolunda gidiyormuş gibi yaşamaya devam etmeye mecbur olun. ertelenmiş kredi kartı borçları ile ilgili, banka en olmadık yerde mesaj atsın ve "şu güne kadar ödenmezse icra takibi baslatılacaktır" desin ve tüm bunlar da boktan birinin boktan şakası gibi düsündürecek sekilde hep üst üste gelsin. yanınınızda olması için can attığınız "o adam" ın, dağları aşan kendi dertleri yüzünden tüm yükü o incecik omuzlarınızda taşımak zorunda olun. ama bir yandan da güçlü görünmek zorunda olduğunuzdan asla uluorta ağlayamayın.....

    bakın, gördünüz mü? aglamak/ağlayabiliyor olmak, her zaman sandığınız kadar kötü değildir. hatta bazen lüks bile sayıldığı olur. hayat da böyle birşey işte. hadi simdi rahat bırakın arkadaşınızı ve doyasıya ağlasın, rahatlasın.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap